“Sa stii mai multe, sa fii mai bun”

Iata ca a trecut si Saptamana altfel …. 5 zile cu experiente de neuitat pentru cei mici.

1480488_643168519089972_2472837036744003258_n

In cadrul saptamanii altfel, Scoala Generala Iosif Vulcan (Pedagogic) din Oradea (clasa I), Gradinita cu Program Prelungit nr 45, (grupa mijlocie), Clasa pregatitoare C de la Scoala Generala Oltea Doamna, clasa pregatitare C de la Scoala Generala Avram Iancu din Oradea, si Gradinita Aleodor au participat la un atelier super captivant cu Prietenii Veseliei. Fiind in preajma sarbatorilor de Paste am realizat un puisor tematic, iar animatorii de la Prietenii Veseliei au dat tonul la distractie, mai ales ca uneori si un Iepure sau chiar Mascota Mickey si-a facut aparitia. Baloanele modelate, trucurile de magie si jocurile au fost si ele atractia zilei.

Iata cum noi experiente sunt menite sa ne faca mai i...

Read More

Vino sa creezi si sa te recreezi la Atelierele de creativitate de la Prietenii Veseliei!

Minii strumfii se joaca cu hartia

Minii strumfii se joaca cu hartia

Într-o atmosferă caldă şi magică a copilăriei, impregnată de culoare şi inspiaţie, copilul poate să se manifeste şi să se exteriorizeze liber prin desen, modelaj, aplicaţii, diverse confecţii şi multe alte activităţi captivante, îmbinate cu jocul şi bine dozate metodic de către coordonatorul atelierului.

Ce beneficii îi oferă Atelierul de Creativitate copilului tău?

Iata cum ne distram la atelierele de creativitate :)

Iata cum ne distram la atelierele de creativitate :)

  • Creativitatea stimulează dezvoltarea intelectuală (gândirea creativă, memoria, imaginaţia, atenţia, spiritul de observaţie), dezvoltarea psiho-emoţională(exprimarea emoţiilor, sentimentelor, trăirilor afective) şi psiho-socială (abilităţile de comunicare şi socializare şi relaţionare cu ceilalţi copii ...
Read More

Invitatie la Festivalul de vara austriac

Lume, lume din Oradea! Prietenii veseliei va invita la Festivalul de vara austriac EDELWEISS !!!

Prietenii veseliei vor da startul la distractie pentru copii cu jocuri si concursuri, premii de la sponsori, baloane modelate si face painting, toate gratis pentru copii.  Clownul vesel si printesa fermecata va dau intalnire cu distractia, dupa cum urmeaza:

Joi si vineri de la ora 18.00-19.00 – Clovnul vesel

Sambata si Duminica : de la ora 11.00-12.00- Clovnul Vesel, si de la ora 16.00 -21.00 – Clovnul Vesel si Printesa Fermecata

Ce fac parintii intre timp? Se bucura de cateva delicatese din bucataria austriaca si bere la halba,  dar si muzica live :  Luna park, Kozak Band & Anca Caus, formatia Alpenpiraten, Miraj Band, Sherby, intr-un cuvant, show la maxim!!

Cand ? 13-16 Iunie 2013, zilnic ...

Read More

Invitație la Crăciunul Copiilor

SarbatoareAșa cum bine ne-am obișnuit, nu lăsăm să treacă nici o ocazie de sărbătoare fără să ne bucurăm de ea.  Prietenii veseliei se bucură și în acest an de magia sărbătorilor!  Si dacă e magie să fie veselie și să fie prietenii  împreună!

Iată motivul pentru care dăm o petrecere în așteptarea lui Moș Crăciun. Moșul a lăsat un mesaj copiilor care vin la ateliere : “Dragi spiriduși, eu, Moș Craciun, aș dori să fac un anunț important: In această iarnă, vreau să îi întâlnesc pe cei mai harnici copilași si să îi iau in echipa mea de prieteni care lucreaza cu mine la fabrica din țara rece, la “Fabrica lui Moș Crăciun”...
Read More

Si noi sarbatorim Halloweenul

Si noi sarbatorim Halloweenul !

Stiati ca Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtica, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XX – lea prin intermediul imigranților din Statele Unite ale Americii? Ea este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deși în unele țări data sărbătorii variază — de exemplu, în Suedia este sărbătorită în prima sâmbătă din noiembrie.

Anul acesta Halloweenul a ajuns si la noi la Prietenii veseliei ! In sfarsit avem locatia noastra in Oradea,  un Centru educational si de formare unde copiii in mod normal desfasoara activitati de lucru manual la atelierul de creativitate, iar animatorii nostri isi dau intalniri pentru organizarea celor mai reusite petreceri animate din oras...

Read More