Cele 3 Zane Bune Ursitoare


A fost odata ca niciodata, 3 Zane Bune Ursitoare rupte parca din soare, din locuri curate, de picior omenesc neumblate, cu flori semanate, si de pasari cantate. Una s-a nascut din Iubire, alta din Frumusete, si cealalta a mostenit Intelepciunea. Din stele, Ursitoarelor li se vesteste destinul unui nou sufletel venit pe Lumea veseliei. Auzind chemarea celui nou nascut, ele ii ursesc din inima o viata minunata, fericirea copilului oferindu-i indata. Astfel, Zana Iubirii, Zana Frumusetii si Zana Intelepciunii au ca menire sa aduca veselie copiilor nascuti… cu dragoste crescuti. Cele 3 zane ursitoare aduna darurile rare intr-o floare fermecata si o daruiesc impreuna cu o astrograma personala pentru o viata ideala.

„Ursitoare la botez” in Oradea : Momentul ursitoarelor este un moment artistic impresionant, comic, creativ…ca de basm! Copilului i se inmaneaza certificat de excelenta, astrograma personalizata si cadouri. Muulte poze raman amintire! Tinutele Ursitoarelor sunt realizate de designerul vestimentar Amalia Buie, creatoarea care a obtinut locul al doilea, în competiţia cu designeri la Festivalul Concurs Studenţesc de Modă şi Design Vestimentar “Fashion Gate” Braşov 2011 si locul 1 la festivalul de modă şi design vestimentar “Culorile Toamnei”2011, organizat la Piteşti, avandu-l ca peresedinte al juriului pe Catalin Botezatu. Colajul muzical este realizat cu maxim profesionalism de Dj Fany si are rolul de a crea ambientul magic ca de poveste, moment ce trezeste sentimente de emotie materna si nu numai.

Prietenii veseliei – ursitoare la botez

 

Avantajele Pachet „Ursire + Petrecere „: Daca la botez sunt prezenti copii mici, parintii lor se pot distra in voie, deoarece ursitoarele raman si dupa momentul artistic de 15 minute, pana la 2 ore, timp in care copiii sunt pictati pe fata, li se ofera baloane modelate si sunt purtati in lumea jocurilor.

Pret : 349 lei.

Oferta : Daca le-ai intalnit pe Ursitoare, Prietenele Veseliei, la botez sau la vreo petrecere, solicita cuponul de Rezervare o petrecere si beneficiezi de reducere 10% la petrecerea ta!