Invitație la Crăciunul Copiilor


SarbatoareAșa cum bine ne-am obișnuit, nu lăsăm să treacă nici o ocazie de sărbătoare fără să ne bucurăm de ea.  Prietenii veseliei se bucură și în acest an de magia sărbătorilor!  Si dacă e magie să fie veselie și să fie prietenii  împreună!

Iată motivul pentru care dăm o petrecere în așteptarea lui Moș Crăciun. Moșul a lăsat un mesaj copiilor care vin la ateliere : “Dragi spiriduși, eu, Moș Craciun, aș dori să fac un anunț important: In această iarnă, vreau să îi întâlnesc pe cei mai harnici copilași si să îi iau in echipa mea de prieteni care lucreaza cu mine la fabrica din țara rece, la “Fabrica lui Moș Crăciun”. Anul acesta voi ajunge si la voi, la Prietenii veseliei, sa văd ce proiecte creative ati realizat și desigur, să vad dacă ați fost cuminți! Va pupa si va saluta Mos Craciun ! HO HO HO ….” Si dacă Moșul ne-a anunțat că vine, noi ne-am propus să facem un atelier în așteptarea lui și să-i invităm nu numai pe copiii care participă deja la ateliere cât și pe prietenii lor. Si asta nu e tot : ne vom juca, ne vom picta pe față, vom primi baloane, vom sparge o pinnata, vom asculta colinzi, vom spune povești de Crăciun și vom împodobi bradul de la sediul Prietenii veseliei, de pe strada Arany Janos Nr 1, ap 9. Sunt așteptati toti spiridușii care cred în „Fabrica lui Moș Crăciun”.
Când ? Vineri,  14 decembrie 2012 , începand cu orele 16.00
Intâlnirea va avea drept scop dezvoltarea psiho – emotională și relatională pentru copii, dezvoltarea abilităților practice și detensionare afectivă prin joc.
Participarea la petrecere se face doar pe baza de rezervare la numărul de telefon : 0753 023 753 Corina, sau 0770 449 434 – Aliona.
Atenție ! Primii 12 copii care își confirma locul, primesc GRATUIT cadoul de la Mos Craciun.
Preț participare : 20 lei / copil.
 Până atunci, iată cum puteti exersa un cântec în familie:
http://www.youtube.com/watch?v=PN37QU7yoj4

Sarbatori2


Leave a Reply