Si noi sarbatorim Halloweenul


Si noi sarbatorim Halloweenul !

Stiati ca Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtica, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XX – lea prin intermediul imigranților din Statele Unite ale Americii? Ea este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deși în unele țări data sărbătorii variază — de exemplu, în Suedia este sărbătorită în prima sâmbătă din noiembrie.

Anul acesta Halloweenul a ajuns si la noi la Prietenii veseliei ! In sfarsit avem locatia noastra in Oradea,  un Centru educational si de formare unde copiii in mod normal desfasoara activitati de lucru manual la atelierul de creativitate, iar animatorii nostri isi dau intalniri pentru organizarea celor mai reusite petreceri animate din oras. Desi la noi la sediu nu organizam zile de nastere sau petreceri, anul acesta ne-am propus o activitate de Halloween tip petrecere mascata pentru cei mai apropiati copii, prietenii nostri. Ce poate fi mai distractiv decat sa ne costumam cu totii in personaje tematice de Halloween?

 

Prin urmare, vineri 2 noiembrie 2012 , de la ora  16.00, dam o petrecere mascata la noi acasa, pe strada Arany Janos Nr 1, ap 9,  colt cu strada Primariei din Oradea,  doar pentru copii cu varste intre 4 si 8 ani, o petrecere plina de fantezie, jocuri, cantecele, dans, baloane modelate, picturi pe fata, toate intr-un decor misterios si distractiv pentru noi toti.  Intalnirea va avea drept scop dezvoltarea simtului umorului prin animatie, dezvoltarea psiho – emotionala si relationala pentru copii, dezvoltarea abilitatilor practice si detensionare afectiva prin joc.  Participarea la petrecere se face doar pe baza de rezervare la numarul de telefon : 0753 023 753 Corina, sau 0770 449 434 – Aliona. Numar maxim de participanti : 15 copii.

Atentie ! Primii 5 copii care isi confirma locul, primesc GRATUIT costumul de Halloween spre inchiriere!

Pret participare : 10 lei / copil. 

Pana atunci, va invitam sa exersati in familie un dans distractiv :

http://www.youtube.com/watch?v=2k8ZS_uY77A


Leave a Reply