“Sa stii mai multe, sa fii mai bun”

Iata ca a trecut si Saptamana altfel …. 5 zile cu experiente de neuitat pentru cei mici.

1480488_643168519089972_2472837036744003258_n

In cadrul saptamanii altfel, Scoala Generala Iosif Vulcan (Pedagogic) din Oradea (clasa I), Gradinita cu Program Prelungit nr 45, (grupa mijlocie), Clasa pregatitoare C de la Scoala Generala Oltea Doamna, clasa pregatitare C de la Scoala Generala Avram Iancu din Oradea, si Gradinita Aleodor au participat la un atelier super captivant cu Prietenii Veseliei. Fiind in preajma sarbatorilor de Paste am realizat un puisor tematic, iar animatorii de la Prietenii Veseliei au dat tonul la distractie, mai ales ca uneori si un Iepure sau chiar Mascota Mickey si-a facut aparitia. Baloanele modelate, trucurile de magie si jocurile au fost si ele atractia zilei.

Iata cum noi experiente sunt menite sa ne faca mai inteligenti, mai iscusiti, mai talentati, mai rabdatori, mai creativi. Ceea ce suntem azi este suma tuturor experientelor din trecut. Daca in copilarie ai fost un copil care a trecut prin multe experiente de acest gen, cu siguranță adultul din tine știe sa găsească soluții in orice situație care necesita inteligenta, improvizatie, creativitate, comunicare, spirit de echipa, competitivitate, adaptabilitate. A fost o experienta din care cu totii am invatat si stim mai multe, suntem mai buni. Felicitări pentru inițiativa cadrelor didactice care au avut curajul sa conceapa ceva mai deosebit pentru copilasi, si multumim echipei Prietenii Veseliei pentru  contribuția colosala adusa in dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Ne vedem si in cadrul programului Scoala altfel 2015 …Iepure de Paste

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>