Vino sa creezi si sa te recreezi la Atelierele de creativitate de la Prietenii Veseliei!


Minii strumfii se joaca cu hartia
Minii strumfii se joaca cu hartia

Într-o atmosferă caldă şi magică a copilăriei, impregnată de culoare şi inspiaţie, copilul poate să se manifeste şi să se exteriorizeze liber prin desen, modelaj, aplicaţii, diverse confecţii şi multe alte activităţi captivante, îmbinate cu jocul şi bine dozate metodic de către coordonatorul atelierului.

Ce beneficii îi oferă Atelierul de Creativitate copilului tău?

Iata cum ne distram la atelierele de creativitate :)
Iata cum ne distram la atelierele de creativitate 🙂
  • Creativitatea stimulează dezvoltarea intelectuală (gândirea creativă, memoria, imaginaţia, atenţia, spiritul de observaţie), dezvoltarea psiho-emoţională(exprimarea emoţiilor, sentimentelor, trăirilor afective) şi psiho-socială (abilităţile de comunicare şi socializare şi relaţionare cu ceilalţi copii );
  • Îi dezvoltă perseverenţa şi autocontrolul prin faptul că îl ajută să-şi canalizeze energia în actul de creaţie; Îl ajută să-şi manifeste Eu-l creativ, să se descopere şi sa-şi manifeste individualitatea;
  • Îl ajută sa-şi îmbunătăţească imaginea de sine; Sporeşte flexibilitatea şi adaptabilitatea copilului; Dezvoltă abilităţile motorii fine ale mâinilor; Facilitează detensionarea afectivă şi elimină frustrările prin descărcare creativă.
  • Ce activitati cuprinde atelierul de creativitate ? Aplicatii si modelaj (folosirea tehnicilor netraditionale) aplicatii cu plastilina, aplicatii din materiale diverse, modelaj plastic, modelaj in aluat de sare, modelaj hartie, desen, desen prin stropire, stampilare, lucru cu hartia, confectii handmade, confectionare masti, rame foto, bijuterii, decoratiuni si articole tematice, jucarii, confectii din materiale reciclate, proiecte educationale si stiintifice.
  • Atelierele sunt coordonate şi susţinute de Alina Dobre, trainer ateliere de dezvoltare prin creativitate, artist plastic, specializat in pedagogie.
    Materialele folosite la ateliere sunt alese cu grija, nu sunt toxice, predominant materiale ecologice si naturale.

Activitati tematice pentru copiiParticiparea la atelierele de creativitate se face se face pe baza de inscriere la următoarele ateliere:  “Mini-Ştrumful curios” – pentru copiii cu varsta 2 – 3 ani, “Ştrumful curios” – 3 – 4 ani,  “Picii Ingenioşi” – 4 – 8 ani, „Talente năzdrăvane”  9-13 ani.  Orarul Atelierelor de Creativitate este in timpul saptamanii cu participare incepand de la ora 15.30 sau 17.00, sau in weekend , sambata de la 10.00, 11.30 sau 13.30

  • Fiecare Atelier se desfasoara cu frecventa de 2 ore pe săptămână şi presupune activităţi cu continuitate pentru a asigura eficienţa şi calitatea metodică necesară actului de creaţie. Astfel copilul însuşeşte noi abilităţi şi reuşeşte să le valorifice în creaţiile sale.

Avantajul de participare la atelierele de creativitate este faptul ca lucram cu un grup restrans de copii astfel incat fiecare copil se bucura de atentia cuvenita.

Costurile de participare la atelierele noastre variaza de la gratis pana la 150 lei – (abonament maxi pentru o perioada de o luna calendaristica)

In perioada octombrie-decembrie 2013 puteti beneficia de o sedinta gratuita in cadrul atelierului nostru, insa numai pe baza de programare telefonica

  • Persoana de contact:
    iata cum ne confectionam o jucarie la atelierul de creativitate
    iata cum ne confectionam o jucarie la atelierul de creativitate

    Alina DOBRE
    Telefon: 0770 449 434

  • Vino sa faci parte din familia noastra!
  • www.prieteniiveseliei.ro
  • E – mail : prieteniiveseliei@gmail.com
  • Locatie : Centru educational si de formare, Oradea, str Arany Janos nr 1 ap 9, Colt cu Str Primariei

Leave a Reply