Prietenii Veseliei

Trăiește magia alături de Prietenii Veseliei

Ursitoare pentru botez

Ursitoare: Zâna iubirii, Zâna frumuseții și Zâna înțelepciunii

Din locuri curate,
De picior omenesc neumblate,
Cu flori semănate,
Şi de păsări cântate,

Noi ursitoarele venim
Insoţite de destin!
Celui mic să-I dăruim
Tot cei bun,
Să-i fericim!

Părinţii descriu spectacolul ursitoarelor ca fiind un moment artistic emoţionant, magic precum în basme. Cele 3 zâne ursitoare îi ofera micuțului certificat de excelenţă, astrogramă personală şi mici cadouri surpriză. Frumoasele rochii sunt din catifea şi au cusute cristale swarovski, fire aurite şi mărgele ca de prinţese. Coifurile au un voal şi sunt de o elegantă aparte.

Colajul muzical este realizat cu maxim profesionalism şi are rolul de a crea ambientul magic ca de poveste, moment ce trezeste sentimente de emoţie maternă şi nu numai.

Oferta promoţională pachet "Ursire + Animaţie"

Dacă la botez sunt prezenţi copii mici, părintii lor se pot distra în voie, deoarece ursitoarele rămân şi după momentul artistic de 15 minute, până la 2 ore, timp în care copiii sunt pictaţi pe faţă, li se oferă baloane modelate şi sunt purtaţi în lumea jocurilor. Timpul petrecut cu copiii după spectacol poate să varieze în funcţie de numărul lor. După cele două ore se poate solicita prelungirea programului.

REZERVĂ ACUM

Preţ Spectacol Ursitoare = 350 lei
Preţ Spectacol Ursitoare + animație copii* (1 ora și 30 minute) = 500 lei
Programul de animație include jocuri, concursuri, pictură pe față și modelaj de baloane pentru copiii prezenți la evenimente.
Prelungirea programului după cele 2 ore (30 min), în limita disponibilității = 75 lei*