Prietenii Veseliei

Trăiește magia alături de Prietenii Veseliei

Petreceri tematice

Pentru o petrecere unică alături de Prietenii Veseliei

Ce poate fi mai distractiv şi memorabil
decât să organizezi o petrecere unică
asa cum nimeni nu a mai văzut?

Petrecerile tematice realizate de noi pot contribui atât la îmbogăţirea culturii generale a copiilor despre un popor sau tradiţiile sale, cât şi la distracţie prin intermediul costumaţiilor specifice, accesoriilor şi decorurilor tematice, special concepute şi personalizate de către noi.
Personajele de basm, personajele Disney şi personajele tematice vin în ajutorul unei distracţii garantate!
Jocurile şi concursurile sunt adaptate fiecărei teme, iar muzica este şi ea în tonul petrecerii.
Programul se va completa cu baloane modelate, picturi pe faţă şi trucuri de magie.

Printre personajele interpretate de noi se numără: Clovni, prinţese, Mickey şi Minnie Mouse, Piraţi, Scooby Doo, Garfield, Ştefania şi Sportacus, Sirena, Spiderman, Tweety, Indieni, precum şi personaje de sărbători: Iepuras, Îngeras, Spiriduş, Moş Crăciun; dar și personaje de Halloween: Dovlecel, Vrăjitoare. Personaje tematice: Marinari, Scufiţa Rosie, Hula si Hop din Hawaii, Doctor în Ştiinte şi experimente, Aladdin, Jasmine sau Magician.
Vezi întraga listă a personajelor.

Fiecare temă are farmecul ei, iar în funcţie de vârsta copiilor de la petrecere vă putem consilia să alegeţi personajul potrivit şi activităţile care să completeze distracţia în funcţie de locaţie şi natura evenimentului.

Dacă numărul de copii participanţi la eveniment este peste 15, vă recomandăm să alegeţi participarea a doi animatori pentru a nu exista momente „moarte” în timpul petrecerii dumneavoastră. În cazul copiilor peste 9 ani, vă recomandam sa alegeţi petrecerea tip karaoke. În acest caz, va punem la dispoziţie sistemul nostru de sonorizare cu microfoane şi peste 400 de piese de karaoke pe gustul copiilor.

Puteți să oferiti invitaților cadouri personalizate sau să alegeţi o piñata din care cad bomboane, iar noi le confecţionăm pentru dumneavoastră. În plus, vă putem pune la dispoziţie închirierea unui gonflabil sau decoraţiuni cu baloane pentru tema aleasă.

În cazul unui botez, vă propunem două variante: Zânele Ursitoare care susţin un moment de spectacol pentru bebeluş , dar stau şi cu copiii invitaţilor până în 2 ore, sau a doua variantă, un animator costumat în oricare dintre personaje, care să se ocupe de copii iar parinţii să se distreze în voie.

Atunci când știți deja ce aveţi nevoie, puteţi realiza o rezervare, sau puteţi să ne contactati telefonic pentru câteva idei şi sfaturi pentru o distracţie garantată.

REZERVĂ EVENIMENT

Prețurile pot fi diferite față de cele de pe site în anumite contexte sau zile speciale