Prietenii Veseliei

Trăiește magia alături de Prietenii Veseliei

Detalii despre Prietenii Veseliei

Traieste magia alaturi de Prietenii Veseliei!

Ce facem?

Petreceri tematice cu personaje de basm si personaje Disney in Oradea.

Animatie, spectacole de magie, twisting (modelaj de baloane), face painting (picturi pe fata), jocuri clasice si jocuri de noi inventate, concursuri cu premii, intreceri, ghicitori, glume, pozne, farse!

Pentru copii de toate varstele, de la nastere pana la maturitate, cu jocuri si petreceri pe categorii de varsta. Fiind adaptabili la schimbare, evoluam si tinem pasul cu lumea copiilor dumneavoastra.

Unde? Cand?

 • Cluburi de copii, gradinite, la domiciliul clientului, pensiuni, restaurante.
 • Momente artistice la zile de nastere, botezuri, sau chiar nunti.
 • Evenimente de aniversare firme, evenimente organizate cu ocazia unor zile nationale, sarbatori.
 • Animatie la cinema pentru premieri de filme, distractie in malluri si supermarketuri.
 • Promovare branduri cofetarii, magazine de dulciuri, diferite magazine de copii, de jucarii, gradinite particulare, cursuri pentru copii sau pentru parinti.
 • Participam la inaugurari de spatii, lansari de carti, premieri, sau alte evenimente.

De ce? Sau 6 motive care ne fac diferiti:

 1. Echipa - suntem un grup de peste 10 animatori, astfel incat pentru orice solicitare gasim persoana potrivita la locul potrivit.
 2. Interpretam un numar variat de personaje de basm si din lumea Disney iar copilul dumneavoastra poate sa isi aleaga eroii preferati din desene animate pe care si-i doreste la petrecerea lui.
 3. Petrecerile tematice se adapteaza preferintelor copiilor si se bazeaza pe originalitate (ex: Hawaii party, Petrecerea Piratilor etc.)
 4. Voluntariat: toti animatorii sunt implicati si in actiuni de voluntariat, prilej cu care acumuleaza experienta, dar si fac fericiti niste copii nevoiasi.
 5. Petreceri in limbi straine: acolo unde este nevoie animatorul poate comunica cu copiii in limba maghiara, engleza, italiana, franceza si germana.
 6. Implicam si adultii la petreceri corporative prin teambuilding, incercand sa ne dezvoltam zi de zi tot mai mult.