Prietenii Veseliei

Trăiește magia alături de Prietenii Veseliei

Ofertă gonflabil

Complexul de joaca gonflabil "Play center 10 in 1"

Distractia incepe intr-un gonflabil sigur si de calitate! Prin inchirierea unui gonflabil stiti ca pe toata durata evenimentului copiii vor avea ocupatia cea mai captivanta din cadrul petrecerii! Fie ca evenimentul este acasa la curte sau la un restaurant spatios, un gonflabil poate da culoare evenimentului tau! Acest tip de serviciu se preteaza atat la zile de nastere cat si la petreceri de botez! Noi va asiguram atat livrarea lui la locul evenimentului cat si ridicarea la sfarsitul petrecerii.

Intr-un pachet avantajos "1 animator + gonflabil" de 550 lei programul include:

  • animatie cu 1 animator 3 ore - 300 lei: baloane modelate, picturi pe fata, jocuri, concursuri, dansuri si mici trucuri de magie
  • livrarea gonflabilului care va fi montat timp de 3 ore de catre animator - 250 lei – gonflabilul fiind inchiriat doar pe perioada timpului de animatie

In caz de prelungire program "1 animator + gonflabil", pentru fiecare ora in plus pretul este de 150 lei.

In cazul acestui pachet economisiti la inchirierea gonflabilului si in plus nu riscati ca gonflabilul sa fie suprasolicitat, acesta fiind supravegheat de animator. De asemenea, animatorul va avea grija ca cei mici sa se distreze in gonflabil prin evitarea micilor accidente.

In cazul in care numarul de copii invitati depaseste 15, va recomandam varianta cu 2 animatori 3 ore 500 lei + 250 lei gonflabil - 750 lei

In acest caz de prelungire program "2 animatori + gonflabil", pentru fiecare ora in plus pretul este de 150 lei.

In cazul in care nu doriti animator pe perioada petrecerii, pretul de inchiriere a gonflabilului este 360 lei / 12 ore. In acest caz gonflabilul nu va fi supravegheat de animator.

Nu este inclus transportul in afara orasului Oradea.

Goflabilul este nou nout si se afla in stare perfecta de functionare.

Complexul de joaca gonflabil "Play center 10 in 1" este recomandat copiilor intre 3 si 10 ani. In maxim 2 minute spatiul de joaca este pregatit pentru a fi explorat de catre copii,fiind conectat in permanenta la un compresor de aer. Calitatea deosebita a materialului si plasa de siguranta din dotarea acestuia asigura o protectie maxima celor ce il folosesc.

Caracteristici:

  • Spatiu de joaca gonflabil pentru sarit.
  • Spatiul de joaca este gata de folosit in maxim 2 minute si este conectat in permanenta la un compresor de aer.
  • Materialele folosite sint de o calitate foarte buna,plasa de siguranta din dotare asigura protectia utilizatorilor.
  • Caracteristici: saltea pentru sarit,plasa de siguranta,spatiu de catarat,tobogan,obstacole,tunele,cos de baschet,spatiu de joaca cu bile,doua spatii de aruncari la tinta ( dart,inele).
  • Pachetul contine: spatiul de joaca; compresor; geanta de transport; manual cu instructiuni in limba romana;
  • Caracteristici tehnice: material PVC industrial cu cusatura dubla; standarde de calitate: CE/EN71; GS; EMC/BS/SAA; 00.3/16CFR1505; UL; ASTM.

Greutate proprie: 28 kg
Greutate maxima admisa: 181 Kg
Maxim 4 jucatori in acelasi timp
Dimensiuni dupa asamblare: 365 x 300 x 250 cm
Varsta recomandata de producator: 3 ani +
Pentru o mai buna siguranta a copiilor rugam parintii sa isi supravegheze copilul pe perioada inchirierii gonflabilului.

gonflabil 42

Contactează-ne pentru detalii

Saltea gonflabila profesionala

Pret: 600 RON

Complex profesional cu obstacole, gonflabil cu tunel la intrare si topogan la iesire, obstacole precum si perete de catarat. Gonflabila este conectata in permanenta la un compresor de aer, gata pentru joaca. Detine toate standardele de calitate. Gonflabila este ideala pentru copii de toate varstele, suportand intre 10-15 copii simultan.

Montajul gonflabilei este inclus in pret. Nu este inclus transportul in afara orasului, la peste 5 km distanta de Oradea.

Dimensiuni: 500 x 450 x 400 cm

gonflabil

Contactează-ne pentru detalii