Prietenii Veseliei

Trăiește magia alături de Prietenii Veseliei

Ofertă gonflabil

Gonflabil Happy hop Obstacle course

Intr-un pachet avantajos "1 animator + gonflabil" de 550 lei programul include:

  • animatie cu 1 animator 3 ore - 300 lei: baloane modelate, picturi pe fata, jocuri, concursuri, dansuri si mici trucuri de magie
  • livrarea gonflabilului care va fi montat timp de 3 ore de catre animator - 250 lei – gonflabilul fiind inchiriat doar pe perioada timpului de animatie

In caz de prelungire program "1 animator + gonflabil", pentru fiecare ora in plus pretul este de 150 lei.

In cazul acestui pachet economisiti la inchirierea gonflabilului si in plus nu riscati ca gonflabilul sa fie suprasolicitat, acesta fiind supravegheat de animator. De asemenea, animatorul va avea grija ca cei mici sa se distreze in gonflabil prin evitarea micilor accidente.

In cazul in care numarul de copii invitati depaseste 15, va recomandam varianta cu 2 animatori 3 ore 500 lei + 250 lei gonflabil - 750 lei

In acest caz de prelungire program "2 animatori + gonflabil", pentru fiecare ora in plus pretul este de 150 lei.

In cazul in care nu doriti animator pe perioada petrecerii, pretul de inchiriere a gonflabilului este 360 lei / 12 ore. In acest caz gonflabilul nu va fi supravegheat de animator.

Nu este inclus transportul in afara orasului Oradea.

Goflabilul este nou nout si se afla in stare perfecta de functionare.

Complex de joaca gonflabil cu obstacole, tobogan, saltea de sarit, tunele. Spatiul de joaca gonflabil este recomandat copiilor intre 3 si 10 ani.

In maxim 2 minute spatiul de joaca este pregatit pentru a fi explorat de catre copii, fiind conectat in permanenta la un compresor de aer. Calitatea deosebita a materialului si plasa de siguranta din dotarea acestuia asigura o protectie maxima celor ce il folosesc. Carcateristici: saltea pentru sarit, plasa de siguranta, spatiu de catarat, tobogan, tunel, obstacole.

Caracteristici tehnice:

  • material PVC industrial cu cusatura dubla
  • tehnologie unica in procesul de fabricatie
  • standarde de calitate : CE/EN71; GS; EMC/BS/SAA; 16CFR1500.3/16CFR1505; UL; ASTM

Greutate proprie: 35 kg
Greutate maxima admisa: 180 Kg
Maxim 4 jucatori in acelasi timp
Dimensiuni dupa asamblare: 560 x 225 x 190 cm
Pentru o mai buna siguranta a copiilor rugam parintii sa isi supravegheze copilul pe perioada inchirierii gonflabilului.

gonflabil 7

Contactează-ne pentru detalii

Gonflabil Mare - Prietenii Veseliei

Pret: 600 RON/12h

Montajul gonflabilei este inclus in pret. Nu este inclus transportul in afara orasului, la peste 5 km distanta de Oradea.

Maxim 15 jucatori in acelasi timp
Dimensiuni dupa asamblare: 600 x 400 x 400 cm
Pentru o mai buna siguranta a copiilor rugam parintii sa isi supravegheze copilul pe perioada inchirierii gonflabilului.

gonflabil 42

Contactează-ne pentru detalii