„Zambet, magie, culoare” la Gradinita cu Program Normal Grosi


9 iunie 2011 a fost ziua in care 3 Zane Fermecate si 2 Clowni poznasi au plecat de pe Taramul Jocurilor spre Gradinita de la Grosi, la invitatia Doamnei Educatoare Cornelia Teusdea, cu ocazia celei de-a X-a ediţie a concursului dintre grădiniţele comunei Auşeu.

Peste 50 de copii au descoperit ce este zambetul, magia si culoarea de la Prietenii veseliei, prietenii care i-au purtat in lumea basmelor si a jocurilor, descoperind impreuna ce sunt baloanele modelate, picturile pe fata, si mai ales trucurile de magie folosind formula Hocus Pocus preparatus…..

Zana Zambet a spus ca fara zambet nu exista magie, Zana Magie a spus ca fara magie nu exista culoare, iar Zana Culoare a spus ca fara culoare nu exista Veselie. Clovnii la randul lor, au spus ca fara Veselie nu exista Prietenie. Si uite asa, Trenul Veseliei a ajuns in mijlocul Prietenilor si s-a dat tonul la distractie.

Clownii Demi si Mury ne-au pacalit cu poznele lor si glumele pline de haz, si mai mult de atat, au provocat toti copiii la dans si voie buna. Baloanele modelate ale clovnilor i-au incantat pe toti copiii iar picturile pe fata realizate de cele trei Zane Fermecate au reusit sa indeplineasca dorintele celor mici. S-a dat citire Codului de Onoare al Zanelor, s-au acordat diplome celor mai competitivi copii, iar cuvantul magic „Multumesc!” a fost indreptat tuturor celor care au facut posibila o astfel de bucurie in randul copiilor de la Grosi.

Mai multe informatii si poze gasiti Aici http://www.ovidan.ro/?p=articles.details.5454


Leave a Reply