Petrecerea de 1 Iunie din Oraselul Copiilor Oradea


A fost o data ca niciodata 1 iunie 2011, cand portile basmelor s-au deschis si protagonistii lor si-au facut aparitia in Oraselul Copiilor dar si pe alte taramuri! Totul a inceput cand Lulutza le-a propus o escapada prietenilor ei, care in scurt timp au devenit Prietenii veseliei.

1 Iunie 2011, gheata s-a spart! Copiiii i-au intampinat cu multa caldura pe eroii preferati veniti unii parca din basme, iar altii chiar de la Disneyland.

Magie… culoare…distractie…prietenie…zambete…baloane…jocuri…bomboane…farse…sclipici…praf de stele… toate au facut din ziua de 1 Iunie Ziua Veseliei.

Copiii au fost mai mult decat nerabdatori sa-si cunoasca eroii preferati:

Stefania si Sportacus din Oraselul Lenes i-au antrenat pe baieti la concursrui de forta iar pe fete la exercitii de gimnastica. Nimic nu a fost mai delicios decat o bomboana sportiva care trebuia castigata!

Piratii din Caraibe au fugit de pe corabie si au ajuns pe o alta insula…insula jocurilor. La intrebarea unui copil: „Cum este pe corabia piratilor?”, raspunsul a fost simplu : „Te leagana…” si au vazut cu totii cum e sa te legani… Alteori, piratul a salvat o printesa, si a invitat-o sa-i picteze pe copii pe fata. Nu mult dupa aceasta, aproape toti copiii si-au dorit sa fie zane si pirati. Copiii din Stei au fost mai mult decat impresionati sa descopere cum poti cu putina culoare sa aduci veselie pe chipul lor.

Dupa lungi aventuri, piratul si-a gasit piraterita ce avea sa-i devina meritul unei lungi batalii cu sabii din baloane.

Scooby Doo a fost cam speriat de o fantoma care l-a pus pe fuga printre copii. Unii doar l-au mangaiat pe urechiute, altii au fugit sa-l prinda de coada, dar cei mai castigati au fost cei care s-au fotografiat alaturi de personajul lor favorit.

Clownii au fost cei care au facut cele mai hazlii farse, impartind baloane modelate in diferite forme. Am descoperit ca si un clown stie sa danseze sau mai bine zis sa faca figuri, dar si sa cante cel mai distractiv cantec cu animale. Cand cei mici au vazut asa aiurit clovn, au inteles de ce acestuia i se spune „Uitucul”.

Jocurile de magie au fost foarte indragite de copii dar supriza surprizelor au fost iluzionistii  Eduard si Bianca, semifinalisti la Romanii au talent. Copiii au putut fi spectatorii unui impresionant moment de iluzie si magie, chiar pe scena amplasata in Oraselul Copiilor. Ramasi cu gura cascata, multi copii au devenit fani inraiti Eduard si Bianca, si incercau sa desluseasca secretul showului chiar de la magicienii nostri.

Tocmai de la Disneyland au venit cu avionul si Minnie cu Mickey Mouse! Au fost de nedespartit si i-au antrenat pe copii la Jocul microuneltelor. Minnie Mouse cea zambitoare si Mickey Mouse nu si-au prierdut cumpatul cand atat de multi copii erau nerabdatori sa primeasca baloane. Au dat si ei autografe si copiii i-au convins sa nu-i lase sa se intoarca in lumea Disney, ci sa ramana animatori pentru zilele lor de nastere.

Prietenii veseliei au reusit sa gaseasca o solutie sa fie gasiti mai usor in Oradea, lasand o adresa unde parintii copiilor pot sa le scrie o invitatie la petrecerea care are loc cu ocazia aniversarii zilelor de nastere a copilului lor. Aceasta este www.prieteniiveseliei.ro


Leave a Reply